Vacature: CNC-frezer bij Tools & Technics Houben


Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging waarin jouw technische vaardigheden echt van pas komen? Dan is deze vacature voor de rol van CNC-frezer bij Tools & Technics Houben helemaal voor jou geknipt! Wij zijn een ambitieuze onderneming gespecialiseerd in het vervaardigen en verspanen van hoogwaardige fijnmechanische onderdelen.

Functieomschrijving

Als CNC-frezer bij Tools & Technics Houben heb je een essentiële rol te spelen. Je bent niet alleen verantwoordelijk voor het instellen en programmeren van zowel 3-assige als 5-assige freesmachines, maar denkt ook proactief na over manieren om onze productiemethoden te optimaliseren. Daarnaast zorg je voor het dagelijks onderhoud van de machine. Ook ben je zelf verantwoordelijk voor de kwaliteit en controle van de geproduceerde onderdelen.

Profiel

Heb je een opleiding in de fijnmechanica gevolgd of ben je gelijkwaardig door enkele jaren praktijkervaring als CNC frezer in de metaalsector? Dan ben jij de persoon die we zoeken. Je kunt technische tekeningen lezen en begrijpen, een machine zelfstandig instellen en programmeren en je durft verantwoordelijkheid te nemen. Bovendien ben je flexibel ingesteld qua werktijden.

Aanbod

Tools & Technics Houben biedt je een werkomgeving waar je jezelf kunt ontplooien. We moedigen onze medewerkers dan ook aan om te blijven leren en hun vaardigheden te ontwikkelen. We bieden een salaris pakket wat evenredig staat met de ervaring en kunde.

Kom jij ons team versterken?

Zie je jezelf al als onze nieuwe CNC-frezer en kan je niet wachten om aan de slag te gaan bij Tools & Technics Houben? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor meer informatie. We kijken uit naar je sollicitatie en wie weet word jij ons nieuwe teamlid. Wij zijn gevestigd in Pelt. Je kunt ons bereiken via +32 (0) 11 49 67 96 of info@toolstechnicshouben.be.

Meest Recente Posts

In de kijker

JOUW IDEALE MACHINE-
EN WERKTUIGONDERDELEN
VERSPANEN?

Ben je op zoek naar een voordelige en tegelijk uiterst betrouwbare partner voor het verspanen van de meest complexe machineonderdelen? Dan zitten we best eens samen. We beantwoorden graag én deskundig al je vragen. Samen komen we gegarandeerd tot een mooie oplossing!​​​​​​​