Meten is weten...


Bij Tools & Technics Houben geloven we sterk in de uitspraak "Meten is weten". In onze volledig geklimatiseerde workshop, uitgerust met modern meetgerief zoals de dea Global Classic High Lights meetbank, streven we tot de laatste micrometer (µm). Hoe belangrijk is de nauwkeurigheid voor ons? Het is onze topprioriteit.

Tussencontrole en Eindcontrole

Elke fase van het productieproces, van het meedenken over het ontwerp tot de eindproductie, is onderhevig aan strikte kwaliteitscontroles. Van tussen- tot eindcontrole, alles gaat door onze meetkamer om ervoor te zorgen dat het voldoet aan de hoogste normen van precisie en kwaliteit.

Het doel is streven naar perfectie

Onze bedrijfsmissie is duidelijk: met passie verspanen we metaal en kunststoffen om complexe, fijnmechanische delen te produceren. De behoefte van U als klant staat altijd centraal, en daarom richten we ons op het creëren van onderdelen welke aan alle eisen voldoen. Met "Meten is weten" in ons achterhoofd, weten we dat elke µm telt om aan de veeleisende mechanische uitdagingen te voldoen.

Diensten van Tools & Technics Houben

Onze producten en diensten zijn het bewijs van onze toewijding aan nauwkeurigheid. Of het nu gaat om CNC frezen, CNC draaien, slijpen, vonken of assemblage, we garanderen dat alles voldoet aan de strengste normen dankzij onze georiënteerde aanpak.

Bij Tools & Technics Houben streven we niet alleen naar perfectie, maar zijn we ook trots op onze klantenservice. We zijn er voor u vanaf het eerste ontwerp tot de levering van het eindproduct. Uw project is onze passie, kunt u er zeker van zijn dat we de hoogste kwaliteitsnormen zullen handhaven.

Voor meer informatie over hoe we werken of om een afspraak te maken, neem gerust contact met ons op via +32 (0) 11 49 67 96 of stuur een e-mail naar info@toolstechnicshouben.be. We kijken uit naar uw bezoek aan onze werkplaats aan de Aambeeldstraat 4, 3900 Pelt, België.

Meest Recente Posts

In de kijker

JOUW IDEALE MACHINE-
EN WERKTUIGONDERDELEN
VERSPANEN?

Ben je op zoek naar een voordelige en tegelijk uiterst betrouwbare partner voor het verspanen van de meest complexe machineonderdelen? Dan zitten we best eens samen. We beantwoorden graag én deskundig al je vragen. Samen komen we gegarandeerd tot een mooie oplossing!​​​​​​​